Stichting Geuzenpenning

International Campaign for Tibet

11-3

International Campaign for Tibet Uitgereikt door de heer Deetman.

International Campaign for Tibet (ICT) voert een niet aflatende, geweldloze strijd voor een democratisch Tibet en voor het herstel van de mensenrechten in Tibet.

ICT is in 1988 opgericht en komt al jaren op voor het Tibetaanse volk, zowel in Tibet als in ballingschap. ICT steunt de Dalai Lama bij zijn streven naar een dialoog met de Chinese regering om een vreedzame oplossing voor Tibet te bereiken.

Ook rapporteert ICT over de religieuze onderdrukking van de Tibetanen en ijvert de organisatie voor de vrijlating van Tibetaanse politieke gevangenen en voor de vrijlating van Tibets jonge ontvoerde Panchen Lama. Met de toekenning van de Geuzenpenning spreekt de stichting bewondering uit voor de geweldloze strijd van het Tibetaanse volk en brengt de stichting deze strijd opnieuw onder de aandacht.

Wil jij ook donateur worden?

U kunt donateur worden van de Stichting Geuzenpenning. U steunt daarbij ons werk. Tevens krijgt u dan jaarlijks de gelegenheid om de uitreiking van de Geuzenpenning bij te wonen. U kunt bijvoorbeeld voor € 20,- per jaar donateur worden, maar elk ander bedrag is ook welkom.

Sponsoren.

De uitreiking van de Geuzenpenning wordt
ondersteund door: